Bureau voor SecretariŰle en administratieve Ondersteuning
Bedrijfsinformatie
Contact

 
 

Als ondernemer dient u van alle markten thuis te zijn. Naast de kernactiviteiten van uw bedrijf houdt u zich bezig met een groot aantal randactiviteiten die veel extra tijd in beslag nemen. Hierbij valt te denken aan het vervaardigen van brieven en rapporten, invoeren van adressen, verzenden van mailings, etc. Natuurlijk zijn er momenten dat de werkzaamheden zich opstapelen en u een helpende hand kunt gebruiken.

Gezien het feit dat het hier vaak gaat om incidenten is het aantrekken van vakbekwaam personeel of het inhuren van een uitzendkracht, financieel gezien, niet interessant. Daarnaast is het ook mogelijk dat u geen extra (tijdelijke) werkplek met bijbehorende apparatuur kunt realiseren. De oplossing voor dit probleem heet: uitbesteden.
BVSO biedt u deze mogelijkheid. Door haar know-how op administratief gebied is zij in staat een groot aantal werkzaamheden moeiteloos van u over te nemen en u op deze vakgebieden te assisteren en te adviseren.
Kortom: door tijdrovende werkzaamheden aan BVSO uit te besteden kunt u zich weer concentreren op uw kernactiviteiten. U hebt daardoor altijd een professionele en flexibele administratieve ondersteuning stand-by.

De voordelen van UITBESTEDEN voor u op een rij:

  • altijd professioneel en vakbekwaam personeel stand-by,
  • per half uur (ook buiten kantooruren) inzetbaar,
  • continu´teit en discretie verzekerd,
  • improductieve uren worden niet in rekening gebracht,
  • hoge productiviteit,
  • tijd- en kostenbesparend.

Voor een uitgebreide beschrijving van het BVSO takenpakket en de mogelijke voordelen voor uw bedrijf verwijs ik u naar onze profiel beschrijving.

Ge´nteresseerd? Neem snel contact met ons op.